четвер, 2 липня 2009 р.

ВАЖЛИВО !!! Петиція

Президенту України В.Ющенку
Голові Верховної Ради України В.Литвину
Прем’єр-міністру України Ю.Тимошенко
Генеральному Прокурору України О.Медведьку

Ми,Українці,вимагаємо чесного,об'єктивного погляду, не зважаючи на будь які ідеологічні міфи, щодо ситуації з затриманням українських націоністів, а саме: Микола Коханівський, Андрій Тарасенко, Олександр Задорожний, Іван Срібний, Богдан Франт, які 30 червня в зв'язку з пошкодженням пам'ятника вбивці і кату мільйонів укранців Лєніну!
МВС України в м. Києві порушила кримінальну справу щодо 5 українці за ч.2 ст.296. Нагадаємо що Указом Президента України № 250/2007 "Про заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні", яким органи влади зобов’язано вжити заходи щодо "демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, присвячених особам, причетним до організації та здійснення Голодомору 1932-1933 років в Україні та політичних репресій, а також щодо перейменування в установленому порядку вулиць, площ, провулків, проспектів, парків та скверів у населених пунктах України, назви яких пов’язані з такими особами". Незвжааючи на це влада яка називає себе українською не зносить ці пам"ятники. Якщо влада не в стані цього зробити,це вирішили зробити українські націоністи.Вони чесно здійснили свій національний і громадянський обов’язок та виконання Указу Президента України.

Вимагаємо негайного звільнення затриманих українців, які гідно і чесно виконали свій громадянський і національний обов’язок, стали на захист національної честі і гідності, здійснили відновлення історичної та національної справедливості щодо українців.


З повагою,
ті, що підписалися нижче. ТУТ

1 коментар:

  1. Слава Героям !!! Пам`ятник вже демонтують на рестоврацію, а після цього КАБМИН буде вирішувати долю КАТА!!!

    Смерть катам !!!

    Слава Героям !!!

    ВідповістиВидалити